Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

В душі краса і Україна, як двоєдиная зоря

       У відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку 23 листопада відбувся захід «В душі краса і Україна, як двоєдиная зоря», присвячений 160-річчю від дня народження однієї з найвидатніших письменниць української та світової літератури Ольги Кобилянської.

       Дев’ятикласники однієї з київських шкіл переглянули цікавий відеоматеріал про українську письменницю-модерністку, ранню учасницю феміністичного руху на Буковині. Читачі із задоволенням взяли участь у пізнавальній грі «Відома і невідома Ольга Кобилянська». Аби перевірити отримані знання про письменницю, підліткам запропонували відповісти на тематичні запитання, поділені на три блоки за відповідним кольором: «Дитинство та юність», «Літературна спадщина», «Цікаві факти». Для правильних відповідей знадобилися уважність, вміння слухати і аналізувати, багата уява та логіка. Переможці інтелектуального поєдинку та усі учасники отримали заохочувальні призи.

       Під час заходу бібліотекар ознайомила школярів із тематичною викладкою літератури та проінформувала про найдавнішу та найновішу книги письменниці з фонду бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей