Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Чудова подорож Нільса з дикими гусьми

       20 листопада виповнилося 165 років від дня народження видатної шведської письменниці Сельми Лаґерлеф, яка стала першою жінкою-письменницею, нагородженою найпрестижнішою Нобелівською премією. Її творчість пролила світло на скандинавську літературу, надихаючи читачів у всьому світі. Завдяки своєму унікальному вмінню створювати казкові твори Лаґерлеф залишила невід'ємний слід і значний добуток у світовій літературі. Її оповідання відображають глибокий зміст, викликаючи співчуття та віру в добро.

       «Чудова мандрівка Нільса Гольгерсона з дикими гусьми» – надзвичайний твір С.Лаґерлеф, створений як навчальний матеріал для молодших школярів. У захоплюючій і зрозумілій для дітей цікавій формі письменниця розповідає про історію, географію, етнографію, а також тваринний та рослинний світ Швеції. Основний зміст твору – це турбота про інших та надання допомоги тим, хто цього дійсно потребує.

       З цієї нагоди, учні 4 класу однієї з київських шкіл завітали до Національної бібліотеки України для дітей на захоплюючу гру-квест "Чудова подорож Нільса з дикими гусьми". Спритність та кмітливість наших юних учасників були випробувані задачами, що включали пошуки загубленого гусака Мортена через розв'язання загадок, виконання цікавих завдань та розшифрування таємниць.

       Цікаві завдання квесту сприяли розвитку їхньої уяви та аналітичного мислення, розширенню знань про казкових героїв та зміст книги. Літературна вікторина та аналіз казкових персонажів, які супроводжували Нільса у його захоплюючій подорожі, стали чудовим способом залучення уваги дітей до творчого доробку Сельми Лаґерлеф.

        Завдяки командній роботі, рішучості, наполегливості та творчому підходу нашим учням вдалося знайти вихід із зачарованого лісу та повернути гусака Мортена. Це була чудова пригода, яка залишиться у пам'яті кожного учасника надовго!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей