Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Агенти домашніх тварин

         30 листопада – Всесвітній день домашніх тварин, справжнє свято для тих, хто обожнює кішок, собак, папуг, хом’ячків... Тварин недарма називають меншими братами людини, адже вони так потребують нашої турботи та піклування. Вони приносять у наш дім багато радості, але цілковито залежать від своїх господарів.

      Школярі однієї з київських шкіл, які завітали до нашої бібліотеки, з великим задоволенням і любов’ю розповідали про своїх домашніх улюбленців, про те, як турботливо вони піклуються і доглядають за ними, зігріваючи теплом і ласкою. Дітям продемонстрували кілька відеоматеріалів про волонтерську діяльність людей у рятуванні тварин, а також про собак, які розміновують території та допомагають у пошуках людей під завалами. Школярі дали правильні відповіді на запитання тематичної вікторини, із захопленням реагували на цікаві факти із життя домашніх тварин.

      А відео про дружбу і любов військових на передовій до своїх пухнастих улюбленців надихнуло дітей намалювати своїх чотирилапих друзів із найкращими побажаннями нашим воїнам.

      Пам’ятайте, що всім братам нашим меншим потрібна ваша турбота, ласка і любов! А більше дізнатися про дивовижне життя тварин ви зможете з книжок на тематичній виставці «Книжковий паркан» у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей