Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Логістична книжкова пригода «Місія НЕздійсненна» стартує 2 січня

      Програма зимових читань стартує 2 січня 2024 року! Стати супергероями зможуть школярі 6-14 років, які зареєструються у нашу пригоду та допоможуть бібліотекарям знайти усі зимові книжки, що загубилися під час святкування літературними персонажами новорічних свят у бібліотеці.

      Так-так, бібліотекарі помітили після свята Миколая, що деякі книжки змінили своє звичне місце «проживання» на полицях. Під час розслідування знайдені листи, які підтвердили версію, що тут побешкетували саме герої новорічних книжок. Виявилося, вони просто образилися, що їх беруть із полиць лише взимку.

      «Інші книжки читають круглий рік, а про нас згадують, як сніг піде та запахне мандаринками!» – написано в одному з листів. Важко не погодитися з цим… Та книжкові герої залишили в листах підказки для пошуку, а також побажання, щоб їх не просто знайшли, а й прочитали!

      Звертаємося до вас, наші любі читачі, адже без вашої допомоги нам не впоратися! Приходьте після новорічних свят 2 січня та допоможіть розплутати це завдання, знайти усі книжки, повернути їх на «рідні» полиці, а також прочитати книжки, які знайдете під час цієї логістичної пригоди, та розказати про них іншим читачам – записати відеорекламу книжки!

      • За кожну знайдену книжку ви отримаєте 1 бал. Максимальна кількість книжок, які можна розшукати за день – 5.
      • За участь у майстерках – 1 бал.
      • За квест або інший захід у відділах – 2 бали.
      • За відеорекламу книги – 2 бали. Підготуйте короткий (1 хв) яскравий виступ про прочитану книгу, прийдіть до бібліотеки – і ми зафільмуємо вашу рекламу. Виступи на кшталт «Книга цікава, раджу прочитати» записуватися не будуть.
      • За кожну прочитану книжку – 3 бали. Коли будете повертати книгу бібліотекарю – переконайте його, що ви її прочитали.

Пошукові експедиції стартують об 11.00 та завершуються о 15.00 з 2 по 5 січня

      Книги, які ви взяли для читання упродовж цих днів, потрібно повернути не пізніше 22 січня. Саме тоді відбудеться підбиття підсумків нашої місії й визначено 1 супергероя та двох його помічників. Вони отримають у подарунок книжкові призи. Учасники, які набрали більше 5 балів, за бажанням стануть учасниками бібліотечних СУТІНОК «Повірка чарівних істот українського фольклору» – закритої вечірки для кращих читачів.

      ЛОГІСТИЧНУ НАКЛАДНУ УЧАСНИКА* можна отримати у Департаменті ЛОГІСТИКИ, розташованому на І поверсі (сектор реєстрації користувачів). Там вам нададуть необхідну інформацію, завдання, підказки щодо подій дня – квестів, майстерок, зйомок відео тощо.

      *Документ підтверджує вашу участь у подіях, бібліотекарі залишають там позначки-наліпки за виконання завдань. У кінці дня документ потрібно залишити у Департаменті ЛОГІСТИКИ.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей