Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Проєкт «Життя як найвища цінність» подовжено

      Психологічна служба бібліотеки другий рік поспіль двічі на місяць проводить онлайн-зустрічі з вихованцями виправних колоній України. Переважно це підліткова аудиторія. Проєкт «Життя як найвища цінність» був започаткований у 2022 році. Підлітки, які потрапили у складні обставини та опинилися в ізоляції, долучилися до зустрічей із психологом бібліотеки, на яких розглядалися такі важливі теми, як екологічне спілкування, самоефективність, стресостійкість, психоедукація, розвиток гармонійної особистості.

      Не лише теоретичні знання були основою занять. Важливими та дієвими для мотивації слухачів ставали приклади з життя відомих особистостей, відеоряд із цитатами, а також вправи та обговорення як підсумкові складові. Обов’язково у підготовці та реалізації зустрічей використовуються книжки відповідної тематики.

      Дуже надихнула і мотивувала психологів до розширення тематики зустрічей зворотна реакція вихованців, які почали читати книжки із саморозвитку зі списку рекомендованих та застосовували отримані поради для змін у своєму житті. Наприклад, деякі розпочали заочно навчання у ВНЗ.

      За 2023 рік загалом відбулося 14 зустрічей із психологом, до яких підключилися 617 слухачів. У наступному році психологічна служба бібліотеки продовжуватиме співпрацю з Департаментом з питань кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей