Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Логістична книжкова пригода «Місія НЕздійсненна» здійснилася!

      Цьогоріч бібліотечна програма зимових читань була найкоротшою за всю історію подібних програм – 4 дні, і найінтенсивнішою: і за кількістю подій, і за щоденною кількістю учасників – майже 20 дітей із 30 зареєстрованих у логістичну пригоду.

      Щодня на читачів чекали різноманітні завдання та активності. За 4 дні учасники встигли пройти та відвідати 5 квестів, 4 майстерки, 1 концерт. Найголовніше, читачі здійснили основну місію програми – знайшли усі загублені зимові книжки (за підказками у листах книжкових персонажів) та повернули їх на полиці!

      Загалом читачі отримали 25 листів, але щодня кожен з учасників мав змогу пройти до 4 пошукових книжкових квестів. Тож було здійснено 198 логістичних експедицій! Щодня ми звітували вам про події зимових читань на сторінці бібліотеки у фейсбук.

      А головне – учасники програми читали книжки, що знаходили у своїх логістичних пошуках! Спільно всі разом прочитали 106 книжок. Погодьтеся – це немало. Якщо розділити на усіх учасників – то 3,5 книжки на читача. Звісно, хтось прочитав лише 1 книгу, хтось – жодної, а дехто – значно більше, як Надія Кучина, яка прочитала 14 книжок. За умовами програми, книжки можна взяти і дочитувати до 22 січня.

      Всі учасники, які заробили понад 5 балів, отримали квиток на закриту вечірку для кращих читачів – бібліотечну СУТІНЬ «Повірка чарівних істот українського фольклору», яка відбудеться 9 лютого, за книгами Дари Корній.

      Під час сутінкової вечірки ми привітаємо лідерів зимових читань, які набрали найбільшу кількість балів:

      1. Александрова Марія (6 кл.) – 73 бали, 12 прочитаних книг, 7 відеореклам.
      2. Александрова Дарина (3 кл.) – 66 балів, 7 прочитаних книг, 10 відеореклам.
      3. Дуб Марія (5 кл.) – 61 бал, 10 прочитаних книг.

      І наприкінці нашого репортажу ми б хотіли продемонструвати вам, скільки довелося читати учасникам програми. І ми не про книжки. На фото – листи від книжкових героїв: історії з підказками, де може бути книжка. Якщо не прочитаєш лист, точно не знайдеш книгу в бібліотеці. Тому можемо із впевненістю зазначити: на канікулах усі діти читали! Ну, за умови, що прийшли у нашу бібліотеку.

      Усі відео від книжкових рекламних агентів шукайте у соціальних медіа за хештегами #зимовічитання #дозвіллязбібліотекою

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей