Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Мотосерце» Вадима Кононова

         25 січня у бібліотеку на проєкт «Камуфляж. Історії нескорених» завітав поважний гість, давній друг, партнер та благодійник, актор, кінорежисер Вадим Кононов і представив свою нову короткометражну кінострічку «Мотосерце». Головну роль зіграв друг та колега режисера Геннадій Попенко, а також у фільмі знялася дружина і донька актора.

      Щемлива історія про сучасного українського Санту, який просто так допомагає дітям, адже у нього по-справжньому добре серце, а ще він обожнює мотоцикли, як і режисер фільму Вадим Кононов – байкер на прізвисько «Седой». Стрічка знайшла відгуки у юних душах глядацької аудиторії, і вони розпитували режисера про те, як йому вдалося втілити свою мрію у життя. А Вадим Кононов у свою чергу поділився непростою історією свого життя: як він із Сибіру переїхав жити до бабусі в Україну, бо міг занедбати своє майбутнє, зв’язавшись із місцевою бандою; як йому сподобалося в Україні, а найбільше у Києві, й тому він залишився саме у столиці; як він закінчив університет і почав мріяти знімати кіно для дітей і про дітей, бо саме за них у режисера найбільше болить серце.

      Глядачів так захопив фільм, що вони погодилися переглянути ще одну стрічку Вадима Кононова «Десперадос», зняту кількома роками раніше, присвячену талановитим дітям з Донбасу, які у підвалі творили музику і мріяли вийти на велику сцену.

      Від початку повномасштабного вторгнення Вадим Кононов служить у ЗСУ, мріє про якнайшвидшу перемогу і створення нових кіношедеврів. У планах режисера – зняти повнометражний фільм, який ширше розкриє проблематику дитячого всесвіту і тим врятує загублені душі.

      Серце режисера Вадима Кононова завжди чутливе до дитячих сподівань. Саме тому він погодився зняти відеокліп на створену в 2020 році дітьми пісню на екологічну тематику «Дітям Землі». Сьогодні ця пісня ще більш актуальна, адже порушує питання не тільки чистого довкілля, а й миру.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей