Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Золотий жук»: відкриття таємниць Едгара По

         З нагоди 215-річчя від дня народження видатного американського письменника Едгара Аллана По восьмикласники однієї із київських шкіл долучилися до проходження літературної гри-квесту «Золотий жук»: відкриття таємниць Едгара По».

      «Золотий жук» – це твір, який вважається прикладом найвідомішої детективної історії Едгара По. Це інтригуюча розповідь про скарби, які були знайдені завдяки розшифруванню криптограми.

      Під час бібліотечного детективного розслідування учні ознайомилися з творчістю відомого письменника, а тематичні локації квесту дозволили їм відчути себе справжніми золотошукачами. Командам довелося проявити кмітливість та інтуїцію для виконання логічних завдань. Учасники квесту розв'язували всілякі головоломки та інтерактивний онлайн-квест за сюжетом книги. Найскладнішим випробуванням для команд стало розшифрування справжньої криптограми, в якій було вказано місце знаходження скарбу. Найшвидша команда здобула заслужений скарб!

      Сподіваємося, що ця захоплива літературна подія не лише розважила дітей, а й залишила яскраві враження та підштовхнула учасників до подальшого вивчення творчості Едгара Аллана По.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей