Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Джуді Муді та її мегавечірка

         З нагоди 65-річчя від дня народження талановитої американської письменниці та бібліотекарки Меґан МакДоналд у Національній бібліотеці України для дітей відбулася чудова зустріч з учнями однієї із київських шкіл. Найвідоміші книги авторки — веселі історії про пригоди дівчинки Джуді Муді та її молодшого братика Стінка.

      Бібліотечний захід став справжньою святковою подією, під час якої діти відкрили для себе 10 цікавих фактів про талановиту письменницю Меґан МакДоналд та прекрасного ілюстратора Пітера Рейнолдса. Знайомство з кумедною дівчинкою на ім'я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій, нікого не залишило байдужим.

      Книги про Джуді Муді — це смішні цікаві та бешкетні історії про пригоди третьокласниці та її друзів. Джуді завжди наповнена новими ідеями, ніколи не здається, і хоч вона взагалі неслухняна, з нею точно ніхто не нудьгує. Учні читали книжки, відгадували вікторини, виконували завдання та навіть перевтілювалися в образи веселої Джуді та Стінка. А фінальним акордом був перегляд сімейного фільму про літні пригоди Джуді Муді «Judy Moody and the Not Bummer Summer» за однойменною книгою «Джуді Муді й НЕнудне літо»!

      Серії книжок про Джуді Муді не лише відкривають для читача гумор та невичерпну енергію героїні, а й надають важливі уроки про дружбу, родину та взаєморозуміння. Від перших кроків у школі до важливих моментів у справах дружби, від відкриття нових хобі до розв'язання загадок — кожна книга відкриває перед читачами можливість подорожувати разом із Джуді через неймовірні пригоди. Ця весела серія стала однією з улюблених серед наших молодших читачів. Вона допомагає їм сприймати навколишній світ з усмішкою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей