Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зимові читання у відділі документів іноземними мовами

         Зимові читання в Національній бібліотеці України для дітей повнилися неймовірними враженнями та захопливими пригодами під час канікул! Логістична книжкова пригода «Місія НЕздійсненна» передбачала щоденні різноманітні завдання та активності у бібліотеці. Найважливішим завданням місії було відшукати загублені книжки й повернули їх на полиці. За допомогою підказок у листах, які книжкові персонажі залишили дітлахам, учасники щодня проходили квести та виконували різноманітні завдання.

      У перший день активностей книголюби нашої бібліотеки отримали лист із поганими новинами: САНТУ ЗВІЛЬНИЛИ! Діставшись до відділу документів іноземними мовами, дітлахи пройшли квест із завданнями, під час якого вони повинні були здогадатися, яку нову професію обрав Санта Клаус. Виявляється, Санта обрав нову професію – сміттяр! Діти активно долучилися до сортування сміття для переробки та отримали загублену книжку Мікеле Д’Іньяціо «Таємна робота Санта-Клауса». Читачі ознайомилися з великою адвент-книгою «Скоро Різдво» з ілюстраціями Клаудії Бордін та послухали музику за допомогою мобільного додатка Spotify. А родзинкою дня став майстер-клас із виготовлення мініатюрних книжок з адвент-календаря «Моя святкова бібліотека» від видавництва KALAMAR, де кожна книжечка унікальна.

      Щодня, прочитавши нового листа, діти проходили квести та розшукували загублені книжки, а іноді доводилося шукати й самих персонажів книги. Місія виявилася здійснена! Адже завдяки наполегливості наших активних читачів вдалося розшукати усі книжки: «Полярний експрес» («The Polar Express») Кріса Ван Оллсбурга, «Різдво у лісі» Ульфа Старка, «Сніговик» («The Snowman») Майкла Морпурго та книгу Джулії Дональдсон «Цурпалко».

      Долучайтеся до сторінки бібліотеки у фейсбук та насолоджуйтеся чудовими митями зимового читання разом із Національною бібліотекою України для дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей