Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Допоможи собі сам (ментальне здоров’я)

     Боднарчук Л. Наф-нафи : зб. іст. : 7 іст. про те, як подружитися із темрявою / Леон Бондарчук, Михайло Боднарчук ; дизайн Джулія та Яскр ; іл. Джулія ; обкл. А. Терен. — Вид. 2-ге. — Київ : Ліра-К, 2023. — 144 с. : іл.

    Маленький хлопчик Леон дуже боїться темряви, бо, як відомо, там темно і лунають усілякі страшні звуки. А коли він у власній кімнаті побачив портал у вигляді арки, Леон із татом зайшли у нього. Через портал вони потрапили до країни без сонця з дивними істотами — наф-нафами. Ці істоти вночі через портал потрапляють у світ людей, лякають усіх і з’їдають ковбасу із холодильника. У цій країні Леон із татом зустріли дівчинку Мілу, яка хотіла повернутися до своїх батьків. Чи вдасться Леону повернути дівчинку до батьків? Яка небезпека чекає їх удома? Хто прийде на допомогу хлопцю?


     Пунсет Е. Відчайдухи : Свято на ринку / Ельса Пунсет ; іл. Р. Бонілли ; пер. з ісп. А. Махровської. — Київ : Каламар, 2023. — 34, [11] с. : іл. — (Книжка серії «Майстерня емоцій»).

    Щоб опанувати свої емоції, потрібно тренуватися все життя. Герої видання — відчайдухи Алексія, Тасі та їхній песик Рокі — учасники олімпіади емоцій. Цього разу вони разом із тренеркою з емоцій Флорестан опинилися на дивному ринку, де всі жартували, сміялися та веселилися, а ще на ньому повинна відбутися Вечеря радості. Щоб потрапити на неї, потрібно вивчити емоцію «радості», потренуватися її відчувати та скласти меню радості. Чи встигнуть вони пройти випробування вчасно?


Розв'яжи ребус

(Натисни на картинку - отримай правильну відповідь




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 2/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей