Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Концерт Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України

        21 лютого у Міжнародний день рідної мови до бібліотеки завітали артисти Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України і подарували читачам та бібліотекарям концертну програму в рамках акції «Від колиски до звитяги».

        Бібліотечна актова зала вирувала емоціями, адже на сцені були справжні майстри мистецтв. Розпочала концерт танцювальна композиція «Україна вітає» у виконанні артистів балету.

        У репертуарі хору і солістів ансамблю — сучасні твори, більшість з яких уже добре відомі усім українцям, тому юні глядачі радо підспівували: «Горить, палає техніка ворожа! Рідна Україна переможе!» та інші рядки відомих пісень.

        Голоси солістів та потужна підтримка хору зачарували глядачів. Кожну пісню вони зустрічали бурхливими оплесками. В концерті прозвучали пісні «Ти – моя земля» (солістка М. Мелешко), «Я ненадовго, мамо» (соліст С. Юрченко), «Очі України» (соліст А. Шпортько), «Боги війни» (соліст П. Пігура), «Не тужіть» (соліст Д. Сагіров), «Ти і я – це Україна» (солістка В. Дріневська), «Вірити в ЗСУ».

        Дівчатам різного віку особливо сподобалася пісня «Не зліть дівчат ЗСУ» у виконанні солістки Маргарити Мелешко та балету.

        Завершився концерт піснею «Честь і слава України» у виконанні хору, балету і солістів Ансамблю: М. Мелешко, Ю. Олійник, С. Юрченко, П. Пігури.

        Дякуємо Заслуженому академічному Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України за неймовірний концерт та яскраві емоції, які артисти подарували читачам і бібліотекарям у Міжнародний день рідної мови.

        Ми дякуємо ЗСУ за кожен день. За можливість читати книжки, вчитися, працювати, відпочивати… Усі присутні в залі вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей