Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Понад 200 українських дітей побували у зимовому «Казковому трамвайчику»

         Наш зимовий Казковий трамвайчик домчав до кінцевої зупинки, і його наступна зустріч із дітьми відбудеться лише на весняних канікулах. Двадцять три креативні, творчі, сучасні бібліотекарі упродовж п’яти днів дарували дітям незабутні яскраві враження та емоції, пробуджували нестримне бажання читати книжки.

      Понад 200 маленьких українців взяли участь у цікавих майстер-класах, подорожували разом із літературними героями, дивилися лялькові вистави, змагалися у конкурсах і вікторинах, складали та виконували пісні, гралися в настільні ігри, розважалися з Рожевою Пантерою та перетворювалися на улюблених казкових персонажів за допомогою аквагриму.

      У бібліотеки з’явилося багато нових друзів і поціновувачів. Деякі діти разом із дорослими одразу ж приїхали до нас у книгозбірню. І ми щиро переконані, що вони на довгі роки стануть нашими постійними читачами і лідерами читання.

      Літературне спілкування в «Казковому трамвайчику» сприяло знайомству з новинками дитячої літератури. А журналісти телеканалу «Київ», які знімали телевізійний сюжет про спільний проєкт Національної бібліотеки України для дітей та Київпастрансу, не хотіли залишати нашу територію розвитку, творчості і дозвілля та довго спілкувалися з дітьми.

      Тож до нових цікавих зустрічей у новому сезоні!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей