Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Любителям мультиків присвячується!

Мультфільми люблять всі і дорослі, і діти. Вони супроводжують нас все життя. Розважають, вчать, примушують замислитись над важливими речами нашого сьогодення. А чи могли б існувати мультфільми без книг? Давайте розбиратись.

А зробити це можна на МультКнигоФесті «Книжкові каруселі», який об’єднує молодших школярів, що відвідують відділ обслуговування дошкільників, учнів 1-4 класів та організаторів дитячого читання два рази на місяць.

На заняттях ми будемо намагатись від переглянутого мультфільму перейти до книги, що стала основою для створення мультика, порівняти як зображені герої в мультфільмі і як в книзі, пофантазувати, уявивши, що могло б статися, якби… Загалом, будемо всі разом з задоволенням подорожувати країною «Мультиплікація», розвивати свою уяву та творчі здібності, брати участь в конкурсах «Ми дивимось і малюємо мультяшних персонажів».

Більш докладну інформацію про дати проведення МультКнигоФесту можна отримати на сайті Національної бібліотеки України для дітей у розділі «Масові заходи».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей