Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Діти - дітям

   
Нікіфорова Я. Веселі крапельки : казки, вірші, загадки / Я. Нікіфорова. – Вінниця : Вінниц. газ., 2016. – 115 с. : фот. – (Діти – дітям)

   До збірочки увійшли казки, казки-п’єси, вірші та загадки, а незвичайна вона тим, що її авторка – звичайнісінька дівчинка, яка навчається у школі. ЇЇ твори розповідають про те, як ти і твої однолітки сприймаєте навколишній світ.


    Лукаш М. Мішечок історій Мішковинки / М. Лукаш ; іл. М. Долинного. — Харків : Віват, 2018. — 63 с. : іл. — (Серія «Розваги для розумахи).

   Автор цієї книжечки звичайний хлочик-підліток, учень харківської школи. Він вигадав маленьку дівчинку-Мішковинку та написав цікаві історії про неї. Оповіді ці повчального змісту, доповнені короткими довідками про великих людей цього світу. Художник Максим Долинський намалював до них яскраві ілюстрації. А видавці зібрали усе до купи і видали книжку. Тепер і ти зможеш прочитати книжку, написану юним автором.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей