Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Разом для найкращого інтернету

     «ІТ-К@мпанія» без меж» розпочинає новий цикл медіауроків для дітей 9+ «Як шукати, щоб знайти».

    9 лютого 2021 року у світі відзначають День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який цьогоріч проходитиме під гаслом «Разом для найкращого інтернету».


    Сьогодні інтернет – це віртуальний світ, де кожен може знайти собі заняття до душі в залежності від власних потреб, настрою, віку. У ньому є безліч сайтів на різноманітну тематику, віртуальних друзів, з якими приємно спілкуватися, інформації, що допоможе у навчанні й улюбленій справі, цікавих розваг, картинок й музики.

    Але пам’ятай, що в мережі можна зустрітися із загрозами особистій безпеці! Тому ДУЖЕ ВАЖЛИВО навчитися уникати небезпек інтернету!

    Ми презентуємо сучасні дитячи книжки, які навчать основним правилам користування інтернетом та в художній формі розвинуть уяву про світову мережу спілкування та інформації:


    НЕ ВАРТО ЗАНАДТО ЗАХОПЛЮВАТИСЯ ІНТЕРНЕТОМ, адже є улюблені книги, заняття спортом і прогулянки з друзями на свіжому повітрі!

    СЮРПРИЗ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ! На сайті нашої бібліотеки відкривається читацька інтерактивна дошка «Книжки про інтернет», на якій можна буде писати відгуки на прочитані книжки, а також додавати нові популярні, енциклопедичні, художні видання про світову мережу. Будь активним та вподобай сторінку! Разом ми зробимо інтернет порадником цікавих книжок!!

    Посилання на інтерактивну дошку за QR-кодом:


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей