Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Місія – відродити давньоукраїнську пісню. Онлайн зустріч із співачкою Христиною Охітвою

           14 квітня в ефірі «Музичної платформи: Слухай своє» на сторінці Facebook Національної бібліотеки України для дітей у прямому ефірі відбулася творча зустріч із модною гуцулкою Христиною Охітвою (OHITVA).

           Христина Охітва – солістка Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, заслужена артистка України, лауреатка найвищих премій та володарка Гран-прі відомих конкурсів, Пані Україна, педагогиня, засновниця студії вокалу Hit Voice із власною методикою викладання.

           Христина змалечку грала на фортепіано та співала, її професійний творчий шлях розпочався у 16 років. Співачку нагороджено великою кількістю дипломів у галузі музики. Христина Охітва викладає, співає, організовує фестивалі, їздить із благодійними концертами на підтримку української армії у зону збройного конфлікту, навіть була з миротворчою місією в Косово, за що отримала почесну відзнаку!

           У прямому ефірі співачка розповіла, що головною своєю місією вважає відроджувати давньоукраїнську пісню, прославляти українську музику, і головне — робити це професійно, не кон’юнктурно, завжди із позитивним посланням у світ.

           Під час ефіру Христина відповіла на усі запитання від читачів та бібліотекарів, а їх цього разу було багато, та частково виконала англо-україномовну пісню «Wonder», з якою OHITVA планувала виступити на «Євробаченні – 2020».

           Переглянути ефір можна за цим посиланням.

           #музичнаплатформаслухайсвоє #христинаохітва

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей