Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Талановиті люди талановиті в усьому

           16 квітня свій день народження святкує Оксана Караванська – відома у світі українська дизайнерка, стиліст, знавець моди та … письменниця. У «Видавництві Старого Лева» вийшла її чудова книжка для дівчаток про моду, де йдеться про те, як через одяг можна проявити своє «я».

           Змалку письменниця почала малювати дівчат та вигадувати для них різне вбрання. Адже правильно підібраний одяг робить дива, а навчатися цьому треба з дитинства. І так захопила її ця творчість, що обрала професію дизайнера.

           А ще Оксана Караванська – дбайлива та уважна мати юної модниці Марічки, тому добре розуміє, як важливо вчасно допомогти дівчатам обрати власний стиль. Мабуть, саме через це вона вирішила показати юним красуням світ моди.

           «Стильна книжка для панянки» занурить читачів в історію моди, розповість, як доречно одягатися в школу, театр чи на дискотеку, з яким вбранням носити вишиванку, як правильно комбінувати аксесуари, якими мають бути джинси та ще багато чого цікавого.

           Якщо ви слідкуєте за новими тенденціями у світі моди або хочете обрати професію дизайнера, то ця книжка неодмінно допоможе вам у досягненні мети, надихне на творчість, розкриє секрети моди та стилю, а декому, можливо, навіть допоможе сформувати власний неповторний імідж! Адже кожна дівчинка може стати стильною та модною, якщо правильно підібрати одяг та аксесуари.

           Тож вітаємо письменницю-дизайнерку з днем народження та бажаємо творчих успіхів та натхнення для написання нової книги!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей