Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Нові книги – нові відкриття

           Всі ми знаємо, що заохочувати дітей до читання методом «з під палки» не вдається. Кожна зустріч із книгою повинна бути святом. Привернути увагу дитини до цього процесу не завжди легко.

           Книга є невичерпним джерелом знань і буде завжди найкращим помічником у розвитку фантазії, формуванні уяви та посидючості малюка.

           Сучасним дітям потрібні сучасні герої, бо підростаюче покоління дуже полюбляє пригоди. Діти із задоволенням читають книги про схожих на себе персонажів, про їхнє життя. Казочки та вірші, головними героями яких є тварини, також приносять радість малюкам, які вірять у добро, в дружбу і не готові прощати зради. Дитина – це маленька людина, яка отримує уявлення про навколишній світ із того, що прочитає, що скажуть близькі люди, що побачить навколо.

           Тож для розширення можливостей у заохоченні до читання на допомогу батькам і їхній непосидючій малечі у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку започаткований новий онлайн-проєкт — літературно-пошуковий клуб «Нові книги – нові відкриття». Тут будуть відкриватися книжкові новинки та відбуватиметься знайомство з їхніми творцями.

           Пропонуємо вашій увазі перше знайомство в рамках проєкту з молодою письменницею із міста Очаків Ольгою Науменко та її книгою «Мами, тата і малята».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей