Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

LIA – співачка, якій підкорюється Всесвіт!

           Вона мріє зібрати «Олімпійський», підкорити музичний олімп України і світу та залишити по собі послідовників. 20 травня співачка Лілія КОРОЛЮК (LIA) завітала на «Музичну платформу: Слухай своє». Творча зустріч із LIA відбулася як онлайн, так і офлайн. Оскільки карантинні вимоги потребують тільки 50-відсоткової наповненості залу, зустріч проходила у два етапи, перша додатково транслювалася онлайн на сторінці бібліотеки у фейсбук, тому пісні та життєві історії Лілії Королюк могли почути не лише діти у залі, а і безмежна віртуальна аудиторія! На концерт-інтерв’ю завітали кадети та панянки школи зі спеціальною військовою підготовкою та учні школи № 175 імені В. Марченка!

           Прозвучали найкращі хіти LIA, такі як «Кращою», «Я твоя» та «Кольоровими», в яких співачка розкривається як відверта та самодостатня особистість, не дивлячись на творчу складову пісень, LIA в них досить самобутня та природна і позиціонує себе не лише як артистка, а людина, якій є що сказати через творчість.

           Творче сходження LIA розпочалися ще в дитинстві, коли її шкільний учитель музики розгледів у ній талант співачки. Лілія навіть залишила перспективну спортивну кар’єру гімнастки і почала брати участь у конкурсах та перемагати.

           Нескінченні запитання учнів та ведучого під час зустрічі розкривали все нові й нові грані таланту та життєвого досвіду гості музичної платформи. Вона розповіла як із солістки зразково-показового оркестру Збройних сил України стала вокалісткою найвідомішого українського репера Ярмака, як виступала у палаці мистецтв «Україна» із власним хітом «Кольоровими», як стала згодом сама викладати вокал і вже набрала чималу групу послідовників серед дітей та дорослих, як мріє заспівати дуетом із Монатіком і кого б вона бажала обрати своїм тренером на «Голосі країни», якщо б до неї все ж таки вчасно обернулися зіркові судді, як вона отримала пропозицію і знялася у кліпі «Легковажна» одного з найвідоміших гуртів країни «СКАЙ», як двічі брала участь у «Хіт-конвеєрі» і виходила у фінал, як стала номінанткою національної музичної премії «Золота Жар-птиця» в категорії «Прорив року»…

           І головне, як всі маленькі перемоги та поразки не зламали, а тільки закріпили мрію колись ще маленької дівчинки Лілії, на талант якої звернув увагу той самий учитель музики, який і досі підтримує співачку, і продовжуватиме бути з нею до переможного тріумфу на «Олімпійському» серед багатотисячного натовпу прихильників української виконавиці світового рівня!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей