Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Секрет солоної сині

           8 червня 1992 року на Всесвітньому саміті ООН із навколишнього середовища і розвитку в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з ініціативи Канади було прийнято рішення про щорічне проведення Дня океанів. 5 грудня 2008 року в Резолюції Генеральної Асамблеї ООН 8 червня було офіційно визнано як Всесвітній день океанів, який відзначають із 2009 року. Всесвітній день океанів – день, який дає привід нагадати про те, що Світовий океан є колискою життя на нашій планеті, 70% якої вкрито водою, а ресурси океану – запорука розвитку і подальшого існування людської цивілізації.

           З нагоди цього свята сьогодні у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку бібліотекарі разом із читачами пізнавали секрети солоної сині. Маленьких відвідувачів активно зацікавлювали різноманітними видами роботи, аби донести значущість щодо збереження вод Світового океану та його біологічного ресурсу. На сьогоднішній день стан наших океанів викликає велику тривогу. За допомогою відеопрезентації, вікторин і складання пазлів бібліотекарі вправно ділилися інформацією про екологічні проблеми Світового океану, а також за допомогою книг даної тематики розповідали дітям, як відновити порушену рівновагу та забезпечити її збереження в майбутньому.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей