Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У світі дитячих таємниць та пригод Василя Шкляра

           10 червня святкує свій 70-літній ювілей Василь Миколайович Шкляр — один із найвідоміших письменників сучасної України, автор неперевершених романів «Залишенець», «Ключ», «Маруся», «Чорне сонце». Кожна його книжка стає бестселером! Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, Гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами.

           Але є ще одна сторінка у творчому доробку письменника – яскраві оповідання та казки для наймолодшого читача. Це збірки «Шовкова нитка», «Черешня в житі», «Шовковий дощик», «Помста Баби Яги», «Василькова таємниця», «Песик Гав, соловейко, джміль і два жолуді». Ці твори про перше входження дитини у складний світ людських взаємин, про пізнання добра і зла, які тісно йдуть поряд як у реальному житті, так і в чарівній казці. Кожна з цих, здавалося зовсім простих історій, — це справжня пригода, сповнена багатьох вражень та емоцій, які запам'ятовуються потім на все життя! Вони мудро вчать і надихають, вони підказують і змушують замислитися, вони допомагають любити і розуміти наших дітей.

           Дуже дякуємо Василю Миколайовичу за щиру працю і зичимо міцного здоров’я та невичерпного натхнення!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей