Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Маленькі кроки на користь природи»!

           Бережливе ставлення до природи та формування екологічної культури закладається з дитинства. Цього разу у літньому дворику його відвідувачі робили «Маленькі кроки на користь природи»! Вони послухали неймовірно цікаву та повчальну історію про песика Арчі, який піклувався про місто, в якому жив – оповідання «Арчі. Екоказка» Катерини Єгорушкіної. Історія розповідає, наскільки важливо дбати про наше довкілля, екологію. Вчить дітлахів, що такі нескладні речі, як сортування сміття, захист усього живого, убережуть нас від небезпеки.

           Але найцікавішим було практичне завдання – розподілити та правильно «здати» до різнокольорових контейнерів різні види відходів за допомогою ігор.

           Діти практикували не тільки сортування, а й паралельно вивчили деякі нові слова з англійської мови, адже екогра Garbage Classification дуже допомогла їм навчитися правильно розпізнавати та сортувати сміття.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 2/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей