Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Студія «Maker Spaсe»

           Cтудія «Maker Spaсe», яка працює за принципом STEM-освіти, продовжує свою роботу. Поєднуючи на заняттях технічну творчість та книгу, ми навчаємо учасників студії працювати із 3D-ручкою.

           Сучасні діти багато часу проводять перед екраном телевізора чи комп’ютерним монітором. Побачити дитину з олівцями чи фарбами вдається не дуже часто. Малювання розвиває у малюків дрібну моторику рук, вони вчаться порівнювати предмети, тренують пам’ять, розширюють загальне сприйняття світу, розвивають пізнавальні процеси – увагу, уяву, логічне мислення. Якщо дитина малює, вона починає візуально сприймати будь-яку інформацію і помічати дрібниці.

           Діти швидко вчаться малювати 3D-ручкою, адже вона чимось схожа на звичайну, тільки замість чорнила в ній пластикова нитка, яка спочатку нагрівається, потім плавиться і таким чином видавлюється назовні. Такий процес малювання напрочуд захоплюючий, і в цьому переконалися студійці під час практичних занять у бібліотеці. За допомогою 3D-ручки можна зробити будь-яку фігуру за обраними трафаретами. Та найбільше дітям подобається експериментувати, шукати ідеї, підбирати кольори і форми.

           Під час кожної зустрічі діти вмикають фантазію та креативність, розвивають уяву, вивчають положення предметів у просторі та тренуються сприймати форми і пропорції.

           Вже восени розпочнеться новий набір дітей віком від 8 до 13 років на практичні заняття з виготовлення об’ємних фігур. Бажаєте долучитися до студії «Maker Spaсe»? Тоді заповніть, будь ласка, Google-форму.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 1/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей