Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Якого кольору літо?

           Останній тиждень липня бібліотечної програми літніх читань #БЕZмеж був таким же різнокольоровим, як літо, та веселим, як канікули. А ще у нашому літньому дворику панував дрескод – кожен, хто хотів взяти участь у заходах, повинен був мати в одязі колір, що відповідав певному дню.

           Перший день був блакитним, саме під колір книги Романи Романишин та Андрія Лесіва «Куди і звідки», яку бібліотекарі презентували дітям. У Всесвіті нічого не існує у стані повного спокою. Ця книжка — про рух і про мандри не лише людей, а й тварин, рослин, вітру, води, нашої планети. Тож учасники літніх читань рухалися, змагалися, гралися, дізнавалися щось нове.

           Другий день тижня був жовтим, схожим на безмежний простір африканських саван та тварин, які мешкають там. А щоб розшукати цих книжкових тварин, читачам потрібно було дотримуватися маршруту за допомогою карти і виконувати завдання бібліотекарів на локаціях. Найбільше емоцій викликало завдання із зав’язаними очима розмалювати плямами гепарда на картинці.

           Під час зеленої середи у літньому дворику читали зелені книги про зелені речі і вигадували власні історії. Учасники літніх читань виготовляли жабок за допомогою техніки оригамі та влаштовували жаб’ячі перегони, а потім власноруч законсервували для себе частинку зеленого літа у формі закладки для книг.

           А на завершення кольорового тижня ми запросили наших читачів на бібліодвіж «Збираємо веселку». Усі разом ми намагалися запам’ятати кольори веселки, змагалися у розгадуванні ребусів та загадок. А ще – у розбиванні піньяти зі смаколиками.

           Літо триває, а бібліотечний дворик продовжує збирати маленьких читачів та дивувати їх новими сюрпризами.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей