Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ще раз про безпеку

           Переконувати у важливості та значимості безпеки в житті людини нікого не треба. Тому для нас, дорослих, так важливо сформувати в дітей свідоме ставлення до свого життя, позитивну мотивацію щодо дотримання особистої та колективної безпеки, допомогти зрозуміти, що їхня безпека залежить від них самих, а їхнє життя — безцінне та унікальне.

           Усі ці непрості завдання нам допоможе вирішити книга. Ось і сьогодні ми в літературному дворику знайомились із книжками про безпеку, яких у нашій бібліотеці є на будь-який смак – як для дітей дошкільного віку, так і школярів. Пізнавальна інтерактивна лялькова вистава «Про безпеку із допитливим Жабенятком» ще більше допомогла малечі закріпити свої знання з правил безпеки на дорозі, у лісі, засвоїти правила поводження зі сірниками, навчитися грамотно поводитися в різних життєвих ситуаціях та весело провести своє дозвілля.

           Залишилось ще більше двох тижнів до закінчення літніх канікул, тож у вас ще є час і можливість завітати до нас у бібліотеку та змістовно і корисно провести свій вільний час у нашому літературному дворику.

           Приємного всім читання та до наступних зустрічей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей