Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Гра-Kahoot «30 запитань про Україну»

           У переддень святкування Дня Незалежності України в бібліотеці проходили різноманітні культурно-просвітницькі заходи для відвідувачів та гостей ? патріотів рідного краю.

           Відділ документів іноземними мовами створив інтерактивну вікторину «30 запитань про Україну» на честь тридцятиріччя незалежності нашої Батьківщини – квест, який можна проходити як самостійно, так і командою. Кожне запитання гри мало чотири варіанти відповідей, завдяки чому учасники мали змогу не тільки відгадати правильну відповідь, а й дізнатися нові цікаві факти про рідну країну (історія, географія, економіка, мова, винаходи), відомих українців, українське мистецтво та культуру в цілому.

           Захід проводився протягом дня, тому кожен бажаючий мав змогу перевірити свій рівень знань про Україну. За швидкість відповіді учасникам нараховувалися додаткові бали. Це неабияк мотивувало, особливо тих, хто грав командою.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей