Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вічна музика Бетховена

           14 вересня у відділ мистецтв завітали читачі на зустріч із музикою всесвітньовідомого віденського класика XVIII ст. Людвіга ван Бетховена, який писав у всіх існуючих на той час жанрах, включаючи оперу, хорові твори, музику до спектаклів.

           Видатний маестро стояв на порозі романтизму в західноєвропейській музиці і був безпосереднім засновником нової ери в музичному мистецтві, яка прийшла на зміну класицизму. Його твори вже три століття поспіль безперервно лунають і у стінах концертних залів, і з динаміків сучасних гаджетів.

           «Справжнє мистецтво нетлінне», — так стверджував композитор, музика якого стала гімном Європейського Союзу, а його твори вважаються на сьогодні одними з найбільш популярних.

           Мандруючи сторінками біографії музиканта, наші читачі слухали всесвітньо відомі музичні шедеври в запису на грамплатівках і в живому звучанні фортепіано.

           Музика великого творця назавжди полонить душу і дарує незабутні емоції та враження.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей