Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Здоров’я від голови до ніг

           Сучасні діти цікавляться усім на світі – вони хочуть знати, звідки вони взялися, які в них є органи тіла, який шлях проходить їжа всередині організму, як зміцнити своє здоров’я та ще багато чого.

           На щастя, у нашій бібліотеці є багато цікавих та пізнавальних книжок, які зможуть допомогти дітлахам дати відповіді на їхні запитання.

           23 вересня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку в рамках проєкту «Важливий спорт для всіх, він – здоров’я та успіх!» для дошкільників одного із київських ЗДО проведено спортвікторину «Здоров’я від голови до ніг». Під час зустрічі діти дізналися про зміни, які відбуваються у нашому організмі протягом життя, почули поради та рецепти збереження міцного здоров’я, ознайомились зі змістовними та гарно ілюстрованими книгами даної тематики. Особливу увагу бібліотекар звернула на книжку одного із найвідоміших лікарів Німеччини Дітріха Ґренемаєра «Велика книга про здоров’я для усієї родини», надану бібліотеці Українським інститутом книги, і в якій кожен читач може знайти відповіді на свої «чому?». А ще дошкільники із захопленням відгадували завдання вікторини та із задоволенням виконували неважкі фізичні вправи під час фізкультхвилинки.

           Отож, читайте і будьте здоровими, адже той, хто змалечку засвоїв, наскільки важливі для людського організму рух та раціональне харчування, виросте сильним та дужим!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей