Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дива і перипетії нової книги Ольги Купріян

           28 вересня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася презентація нової книги молодої дитячої письменниці Ольги Купріян «Мирослава та інші з нашого двору». На зустріч із четвертокласниками однієї із київських шкіл завітали сама авторка та менеджер зі зв’язків із громадськістю видавництва «Видавництво Старого Лева» Саломе Енгібарян.

           «Мирослава та інші з нашого двору» — кумедна й щира повість для юних читачів письменниці Ольги Купріян про всі дива та перипетії, що трапляються з нами тільки в дитинстві. Авторка розповіла, що персонажі та головна героїня твору цілком реальні люди, які мешкають у її дворі, який, до речі, знаходиться не дуже далеко від нашої бібліотеки. І, цілком можливо, що ми прогулювалися місцями подій книжки та бачили наживо її головних героїв. Ольга Купріян вела з дітьми цікавий діалог про проблемні ситуації зі старшими/молодшими братами та сестрами, розказала про деякі таємничі ритуали. Їй вдалося влучно описати світ очима дітей, у книзі є і гумор, і влучні жарти. У своїй книзі письменниця торкається й доволі складних, важких тем, тому вона порадила прочитати цю повість всією сім’єю.

           Ольга Купріян, здається, знає всі секретні коди до дитячих сердець, тому її книги завжди цікаві та змістовні. Отож, знайомимось із її новою книгою!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей