Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Київ зблизька і здалека

           4 жовтня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку в рамках циклу творчих зустрічей «Київ зблизька і здалека» відбулася презентація книги Тетяни Стрижевської «Химерний Київ». Пані Тетяна – письменниця, поціновувач і великий знавець міста, людина, яка не уявляє себе без Києва і понад усе закохана у нашу столицю.

           П’ятикласники ознайомилися із наявними книгами письменниці з фонду Національної бібліотеки України для дітей та книгами-новинками видавничо-освітнього проєкту «Портал».

           Під час віртуальної мандрівки Києвом користувачі із величезним задоволенням пограли з авторкою у краєзнавчу гру «Правда чи вигадка». Згадали історично значущі, знакові та таємничі місця, а потім разом із бібліотекарем відшукали їх на сторінках згаданої книги. Письменниця з радістю поділилася своїми лайфхаками щодо пізнання рідного Києва та спонукала учасників заходу до читання краєзнавчої літератури. А ще вона анонсувала свої нові книги.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей