Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ЧЕК-лист № 4: ОНЛАЙН-події. ПІДСУМКИ

           Наш четвертий ЧЕК-лист було присвячено заходам, які відбуваються ОНЛАЙН. За минулий рік ця форма взаємодії з читачами на відстані прижилася у бібліотеках і стала доволі популярною серед читачів. Особливо нашим віддаленим читачам подобаються події інтерактивного формату, які бібліотека пропонує під час шкільних канікул.

           Ми отримали декілька пропозицій від читачів, одна з яких від Анни з Хмельниччини була саме про читацький онлайн-клуб. Ми нещодавно створили його за пропозицією читачів – читацький клуб «Подорож книги». І це нас дуже потішило. Ідеї буквально літають у повітрі, а бібліотекарі відчувають виклики часу та потреби і запити сучасного читача. І втілюють у життя дитячі та пропозиції. Звісно, не всі, а дійсно найцікавіші, оригінальні та затребувані користувачами.

           Цікавою видалася нам пропозиція Яни з міста Глухова Сумської області щодо проведення літературних веб-квестів. Ми не можемо одразу втілити ідею Яни у запропонованому нею форматі, але обіцяємо на наступний рік додати в плани розробку подібного квесту.

           Дякуємо за побажання!

           Наступний ЧЕК-лист читацьких забаганок очікуйте на початку листопада після завершення дозвіллєвої програми «Творча осінь із бібліотекою».

           Пишіть свої побажання під публікаціями з хештегом #чеклистчитацькихзабаганок на сторінках бібліотеки у Фейсбук або  Інстаграм.

           Пам’ятайте, найактивніші дописувачи побажань до ЧЕК-листа, ідеї яких бібліотека візьме в роботу, отримають заохочення до Новорічних свят!

           #чеклистчитацькихзабаганок #твоябібліотека #ДНбібліотеки

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей