Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Крок до читача

           22 жовтня поряд із бібліотекою працівниками відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку була проведена бібліотечно-розважальна акція «Крок до читача».

           Казковий ведмедик Бо вирішив вийти за межі бібліотеки і трішки почитати в осінньому лісі. Як він зрадів, коли на дитячому майданчику зустрів маленьких та допитливих читайликів! Веселе ведмежа під осіннім листопадом різнокольорових листочків залюбки читало дітям віршики про своїх лісових друзів. Дехто з дітей і сам вже зумів почитати клишоногому. Всі дітки отримали від казкового гостя сюрпризи, виготовлені ним власноруч, — повітряні кульки – собачки, пташки та навіть меч! Запросивши маленьких розумників у гості до читального залу відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку нашої бібліотеки, він повернувся до храму книг. Познайомившись із ведмедиком, діти зрозуміли, що в бібліотеці на них чекає не тільки багато книжок, а ще добрий та веселий друг.

           Ви ще незнайомі з нашим волохатим Бо? Тоді поспішайте скоріше до нас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей