Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Корабель читання для сімейного єднання

           Знову наш родинний проєкт «Корабель читання для сімейного єднання» вирушив у дивовижні книжкові мандри.

           В неділю, 21 листопада, в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася надзвичайно тепла та сповнена забав зустріч. Захоплюючі пригоди для наших юних читачів підготувала справжня Пеппі Довгапанчоха, яка зійшла зі сторінок однойменної книжки дитячої письменниці Астрід Ліндгрен. Мала руда фантазерка та веселунка показала читачам виставку книжок «Світ фантазій Астрід Ліндгрен» від видавництва «Рідна мова». З великим задоволенням діти взяли участь у голосних читаннях із нашою юною мандрівницею. Діти давали правильні відповіді на запитання літературної вікторини від Пеппі за сюжетом книги «Пеппі Довгапанчоха у південних морях».

           А як же без інтерактивних ігор у нашій бібліотеці? Гості заходу із задоволенням грали з Пеппі в естафетні ігри та перетворювалися на різних казкових героїв: мавпочку Нільсона, Карлсона, Пеппі. Веселі читання вдало завершилися грою «Ігровий калейдоскоп». Настільні розваги супроводжувалися квестовими завданнями, що були заховані в книжках А. Ліндгрен.

           Наші розважально-читальні зустрічі продовжуються. Ми впевнені, що ви також приєднаєтесь до нас і цікаво проведете своє дозвілля в нашій бібліотеці. На вас чекає книжковий квест за книжкою «Усе про Карлсона, що живе на даху», літературна головоломка за творчістю Астрід Ліндгрен, книжковий батл «Діти з бешкетної вулиці» та «Пригоди Еміля з Льонеберги» та ще багато цікавих і несподіваних пригод. Чекаємо на вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей