Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 33 .:. Запитань у базі: 45752
   


Автор запитання: Валентина із міста: Рівне :: Запитання: 11527  
Валентина запитує:
Доброго дня! Підскажіть будь ласка чи є в наявності бібліотеки наступні книги: 1. П.Эйкофф. Современные методы идентификации систем. М.:Мир.1979. 2. Льюнг Л. Идентификация систем. Теория для пользователя.-М.:Наука.1991. 3. Гроп Д. Методы идентификации систем.-М.:Мир.1979. Або де їх можна знайти. Наперед дуже вдячна.
Наша відповідь:
Доброго дня, Валентино!
Оскільки жодна з обласних універсальних наукових бібліотек, які беруть участь у нашій об'єднаній довідці, не відповіли на Ваш запит, скоріше за все, вони не мають цих видань у власних фондах.
Можемо порадити звернутися до Рівненської ОУНБ http://www.libr.rv.ua, і замовити книгу за міжбібліотечним абонементом. Скоріш за все, ці книги мають Національна бібліотека України ім. Вернадського http://www.nbuv.gov.ua/ та Національна парламентська бібліотека України http://www.nplu.org, але, на жаль, вони не мають поки що онлайнового каталогу на весь фонд бібліотеки.
Книгу Льянга Ви можете замовити в Інтернет магазинах, наприклад http://www.urss.ru/cgi-bin/db.pl?cp=koi&lang=Ru&blang=ru&page=Book&list=123&id=32460.
Книгу Гропа - за адресою http://urss.ru/cgi-bin/db.pl?cp=&page=Book&id= 2686&lang=Ru&blang=ru&list=Found або http://www.alib.ru/findp.php4?author=&title=

.: Розділ: Бібліотеки. Архіви :: 26.10.2007 00.52.58 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.239788 seconds