Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Засоби масової інформації про бібліотеку

2022 р.

Уродженка Роменщини Валентина Жук – лауреат Всеукраїнської літературної премії ім. Всеволода Нестайка [Електронний ресурс] // Ромни 24. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://romny24.info/urodzhenka-romenshhyny-valentyna-zhuk-laureat-vseukrayinskoyi-literaturnoyi-premiyi-im-vsevoloda-nestajka/. — Назва з екрана.
Про першого лауреата Всеукраїнської літературної премії імені Всеволода Нестайка 2021 року.

Хомченко М. Письменниця з Мукачева стала лауреаткою Всеукраїнської літературної премії імені Всеволода Нестайка [Електронний ресурс] / М. Хомченко // Depo.Закарпаття. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://zak.depo.ua/ukr/zak/pismennitsya-z-mukacheva-stala-laureatkoyu-vseukrainskoi-literaturnoi-premii-imeni-vsevoloda-nestayka-202202011419194. — Назва з екрана.
Про першого лауреата Всеукраїнської літературної премії імені Всеволода Нестайка 2021 року.

Чечель Л. Рушник єдності мандрує Україною [Електронний ресурс] / Л. Чечель // Справи сімейні : всеукраїнська газета. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://familytimes.com.ua/kultura/rushnik-ednosti-mandrue-ukrainoyu. — Назва з екрана.
Про старт Всеукраїнської естафети єдності «Нас єднає рушник-рекордсмен» у Національній бібліотеці України для дітей з нагоди Дня Соборності України.

ПравдаТУТ LIVE: День Соборності України [Електронний ресурс] // ПравдаТУТ : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://pravdatut.ua/news/78135?fbclid=IwAR0OitqGb7hxJTXWt-ZrptEsrrZ1o7OpKJh0xnfMNqTBWTg8s6Wk50-uZ8U. — Назва з екрана.
Інтерв’ю із заступницею генерального директора з науково-методичної роботи Національної бібліотеки України для дітей Людмилою Полікарповою про важливість відзначення Дня Соборності України та про анонс заходу з приводу Всеукраїнської акції «Нас єднає рушник-рекордсмен». Це унікальний вишитий рушник з орнаментами з різних регіонів України, який подорожуватиме обласними бібліотеками для дітей.

Внесений до Національного реєстру рекордів: у Києві презентували Рушник єдності : Факти ICTV [Електронний ресурс] // ICTV : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://fakty.com.ua/ua/videos/vnesenyj-do-naczionalnogo-reyestru-rekordiv-u-kyyevi-prezentuvaly-rushnyk-yednosti/. — Назва з екрана.
У Національній бібліотеці України для дітей 21 січня до Дня Соборності презентували найдовший вишитий український рушник, виконаний у старовинній декоративній техніці «фелтінгу» – це поєднання валяння вовни з орнаментами різних етнографічних груп України. Автори рукотворного витвору – студенти і викладачі Фахового коледжу культури і мистецтв м. Калуш Івано-Франківської області.

Бацай Л. Естафета єдності в Національній бібліотеці України для дітей [Електронний ресурс] / Л. Бацай // Жінка-Українка : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://ukrainka.org.ua/node/9260?fbclid=IwAR3RmZCTaKFclWHoMlPB_GjDOsFXehQOBcRFZ1se6MDoGYVUTD9PSQO5olg. — Назва з екрана.

Бацай Л. Естафета єдності в Національній бібліотеці України для дітей [Електронний ресурс] / Л. Бацай // Золота пектораль : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://zolotapektoral.te.ua/естафета-єдності-в-національній-бібл//. — Назва з екрана.

Бацай Л. Естафета єдності в Національній бібліотеці України для дітей [Електронний ресурс] / Л. Бацай // Книгобачення : український видавничий портал. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://knyhobachennia.net/?category=1&article=3653&fbclid=IwAR0qYrssEnbLh-MckILAauunNYe57q_qiVo2sQgLMCwk7JXxPspBgry9xIo/. — Назва з екрана.

Презентація нового альбому Євгена Грабовського [Електронний ресурс] // Українське радіо «Чернігівська хвиля» : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://cn.suspilne.media/episode/55047. — Назва з екрана.
Презентація альбому «Чемпіон світла» співробітника Національної бібліотеки України для дітей Євгена Грабовського. До альбому увійшла пісня «Країна ти моя», приурочена до 30-річчя незалежності України. Вона була написана разом із користувачами-дітьми НБУ для дітей. Частина інтерв’ю – розповідь про роботу в бібліотеці.

ПравдаТУТ LIVE: Тетяна Шамаріна про Щедрий вечір [Електронний ресурс] // ПравдаТУТ : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://pravdatut.ua/news/76953. — Назва з екрана.
Інтерв’ю з заступницею генерального директора з питань інформаційно-бібліотечного обслуговування користувачів Національної бібліотеки України для дітей Тетяною Шамаріною про популяризацію українських народних традицій серед дітей в ранковій студії українського інформаційного телеканала ПравдаТУТ LIVE.

Тернопільська обласна бібліотека для дітей перемогла у Всеукраїнському конкурсі : [Електронний ресурс] // Телекомпанія TV-4 : [вебсайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://tv4.te.ua/тернопільська-обласна-бібліотека-дл-4/. — Назва з екрана.
Про Тернопільську обласну бібліотеку для дітей, що перемогла у номінації «Краєзнавча діяльність» за розробку «Абетки Файного міста» у рамках Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей, ініційованого Національною бібліотекою України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей