Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Формування документних ресурсів

Політика поповнення бібліотечних фондів новими документами була спрямована на інформаційні потреби і запити користувачів. Основними критеріями відбору літератури для дітей залишається національне спрямування видань, їх актуальність, цінність та  затребуваність.Основні джерела поповнення фонду Бібліотеки: обов’язковий примірник документів; державні програми; бюджетні та спонсорські кошти; подарунки.За державні кошти було оформлено передплату періодичних видань на 2009 рік у сумі 62,5 тис. грн, закуплено аудіовізуальних матеріалів на 5 тис. грн.

Особливістю 2008 року стало комплектування фонду НБУ для дітей електронними версіями творів, на які в Бібліотеці існує незадоволений або підвищений читацький попит. В електронному вигляді з’явилися також кращі сучасні зарубіжні твори, що донедавна були відсутні у фонді книгозбірні. Сьогодні в НБУ для дітей налічується 50 таких видань.

 

Велика робота продовжується з обмінним фондом Бібліотеки. Впродовж року ми працювали з Національною парламентською бібліотекою України, Посольством Казахстану, Фондом Л. Кучми «Україна», Центром інноваційних технологій, Національною екологічною лігою, Інститутом національної пам’яті, зарубіжними товариствами та консульствами Румунії, Словенії, Ірану, благодійними фондами, обласними та районними бібліотеками для дітей, бібліотеками м. Києва. Багато книжок було подаровано читачами.

Попередня Наступна

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей