Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ГЕРОЙ УКРАЇНИ — КОБЗАРЕНКО АНАСТАСІЯ СТЕПАНІВНА

    Славна Україна талановитими людьми. І кожен з них зробив свій вагомий внесок у духовну скарбницю нашої держави. Серед цих людей і гордість бібліотечної галузі —Кобзаренко Анастасія Степанівна — генеральний директор Державного закладу «Національна бібліотека України для дітей», Герой України, Заслужений працівник культури України, Кавалер ордену княгині Ольги ІІІ ступеня, президент Української асоціації працівників бібліотек для дітей. Високе звання з врученням ордена Держави було присвоєно їй 19 серпня 2009 року Президентом України Віктором Ющенком за багаторічну самовіддану працю у вихованні молоді на засадах духовності, гуманізму і високої моралі.
   Колектив Національної бібліотеки України для дітей щиро вітає Кобзаренко Анастасію Степанівну з найвищою державною нагородою. Горді, що працюємо поряд з людиною, в якій поєднані надзвичайні таланти —талант дитячого бібліотекаря, що через книгу відкриває світ дитини, талант мудрого керівника, що зуміла згуртувати прекрасний колектив бібліотекарів-однодумців, талант організатора — саме за її ініціативи була утворена Українська асоціація працівників бібліотек для дітей.
   Значним є внесок Кобзаренко Анастасії Степанівни у справу духовного збагачення та патріотичного гарту підростаючого покоління, а праця для дітей — це робота на майбутнє України.
Бажаємо Анастасії Степанівні і надалі бути флагманом бібліотечної справи, складової української культури, утверджуючи віковічні традиції та здобутки на славу Україні.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей