Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотека на книжковому ярмарку «Медвін»

7 квітня на книжковому ярмарку був дитячий день. Організатори ярмарку запросили Національну бібліотеку України для дітей до участі аж на трьох виставкових майданчиках. Бібліотека привезла маленьким відвідувачам "Медвіну" лялькову виставу, рукописну "Срібну читацьку Книгу", а також організувала зустріч у літературній вітальні з дитячим письменником Анатолієм Качаном.

Вистави лялькового театру «Барвінок» бібліотеки на книжковому ярмарку «Медвін» стали уже традиційними і зазвичай збирають рекордну кількість глядачів. Імпровізований глядацький зал був переповнений й цього разу, адже актори театру показували веселу музичну лялькову виставу «Золоте курча».


Складати казкові історії дітей і дорослих вчили на майданчику «Срібної читацької Книги». Бібліотекар Наталя Зіміна і письменниця Євгенія Пірог спочатку прочитали рекордну велетенську Срібну Книгу читачам, а потім продемонстрували усім, як можна створити свою власну книжку. Охочих було так багато, що майстер-клас з книготворення затягнувся надовго. Малюки з батьками все йшли і йшли, для того, щоб зробити книжку і забрати її з собою.


Зустріч з дитячим письменником Анатолієм Качаном бібліотека проводила у літературній кав’ярні на «Медвіні». Поет читав дітям вірші, які «нашептала» йому велика мушля – саме так образно називає Анатолій Качан свою серію мариністичних творів. Твори з морської тематики настільки сподобалися читачам бібліотеки, що учасники гуртка «Весела майстерня» виготовили незвичайні колажі за мотивами віршів поета і оформили виставку цих робіт просто у літературній кав’ярні.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей