Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Сайти в мережі Інтернет

Сергій Якутович [Електронний ресурс] : [добірка матеріалів] // Артвертеп : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://artvertep.com/authors/jakutovych. — Назва з екрана.
На сторінці мистецького порталу розміщено матеріали про презентації виставок «Гоголь народився…» та до фільму «Молитва за гетьмана Мазепу», які відбувались в різних містах України, а також інтерв’ю з народним художником, де він розповідає про свій життєвий та творчий шлях, про політичну ситуацію в Україні та роль мистецтва в житті суспільства.

Сергій Якутович [Електронний ресурс] // Я Галерея. Арт-центр Павла Гудімова : наше мистецтво : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.yagallery.com.ua/autors/34/. — Назва з екрана.
На сторінці подано основні віхи життя та творчості художника, його головні виставки 1980-2012 рр., а також критичні нариси Галини Скляренко про роботу Якутовича над фільмами «Молитва за гетьмана Мазепу» і «Тарас Бульба» та Олени Мартинюк про книжкову та станкову графіку митця.

Якутович Сергій Георгійович [Електронний ресурс] // ВікіпедіЯ : вільна енциклопедія : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://uk.wikipedia.org/wiki/Якутович_Сергій_Георгійович. — Назва з екрана.
Стисла біографія, нагороди, основні графічні роботи художника.

Якутович Сергій Георгійович [Електронний ресурс] // Національна академія мистецтв України : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://academia.gov.ua/sites/Yakutovych/Yakutovych.htm. — Назва з екрана.
Коротка характеристика життя та творчості.

Попередня Наступна

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей