Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотека запрошує відзначити День єднання 16 лютого об 11.00

         Молоде, але таке символічне й наповнене сенсами свято єднає сьогодні усіх українців навколо найголовнішої мрії – ПЕРЕМОГИ. В цей день у бібліотеці ми згадаємо символи, які набули особливої цінності для нашого народу з того вікопомного дня 24 лютого 2022 року.

      Жовто-сині кольори державного прапора, слова нашого гімну, літера «Ї» як уособлення опору на окупованих територіях, рядки Шевченка, українські книжки і навіть меми. Все те, що було звичним і буденним, іноді здавалося незначним, стало особливо рідним, щемким й таким важливим. Тим, що об’єднує українців, хоч би де вони були. «Доброго вечора, ми з України», – звучить як пароль по всьому світу, на слова «Слава Україні!» відгук можна почути у найвіддаленіших частинах земної кулі. І проголошують його не лише українці.

      Тому запрошуємо відзначити День єднання у Національній бібліотеці України для дітей, об’єднатися навколо національних символів разом із почесними гостями – знаковими особистостями та військовим оркестром Національної гвардії України.

      У цей день стартуватиме Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна — Мрія!», ініційований НБУ для дітей спільно з Управлінням зв’язків із громадськістю Збройних сил України під патронатом Героя України, ексголовнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей