Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Екологічна грамота

Третій тиждень БІБЛІОТЕЧНОГО ЛІТА проходив під назвою «Екологія і Я», а відповідав за його організацію відділ документів іноземними мовами та центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Саме тому впродовж п’яти днів Літній дворик відкривався веселим читанням книжок іноземними мовами – переважно англійською та німецькою. Усі книжки на природничу тему читали та перекладали разом з бібліотекарями – знавцями мов.

Два перших дні Еко-тижня були присвячені метеликам – читали "Die Kleine Raupe Niemersatt" (в українському виданні "Дуже голодна гусениця"). Потім організували майстер-класи – малювали та створювали гусеницю з паперових лотків, а на наступний день ловили метеликів із сачками у Сирецькому гаю.

Середа запам’яталася нашим відвідувачам особливим майстер-класом "Еко-творчість" зі створення фантазійних закладок для книжок з природних матеріалів.

У четвер програма була насиченою, адже у Літній дворик завітали провідні фахівці з екологічної освіти НПП «Голосіївський». Спочатку відбулася презентаціяприродничих книжок бібліотечки «Колоска»: «Пригоди в Чарліссі», «Чому змінюються пори року?», «Чому вони так називаються?» (наукові казки), «Пригоди зернят у країні здоров’я», далі – театралізована еко-гра та вікторина за книгою Олени Крижановської «Пригоди в Чарліссі». А у п’ятницю – у завершальний день – читали казку “Cloudy with the Chance of Meatballs”, спілкувалися про їжу та її важливість у житті кожного і малювали улюблену страву. Як виявилося, усі зійшлися на думці, що це піцца.

Більше фото та інформації на сторінках бібліотеки у соціальних мережах:

Національна бібліотека України для дітей (Facebook)

Національна бібліотека України для дітей (VK)





 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей