Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Україна читає дітям. Мія Марченко

           Перед новорічними святами 16 грудня у рамках Національного проєкту «Україна читає дітям» відбулася зустріч читачів із письменницею Мією Марченко.

           Гостя поспілкувалася з шестикласниками однієї з київських шкіл, розповіла про свою книжку «Місто тіней», яка ще до виходу стала переможцем декількох літературних конкурсів та премій. Хоча книга відноситься до жанру фентезі, у ній йдеться про важливі для кожної дитини речі – стосунки з батьками, друзями, про рідний дім, куди хочеться повертатися, надії на майбутнє і про різдвяні дива. Трохи сумна історія закінчується перемогою добра над злом, сонця і світла над холодом і темрявою.

           Діти із задоволенням обговорювали книгу та свої новорічно-різдвяні очікування, а потім розпитали авторку ще й про те, які книги вона любить, коли почала писати, чи любить подорожувати і які країни відвідала.

           Мія Марченко розповіла про нову книжку, яку пише зараз, і пообіцяла презентувати її у нашій бібліотеці, щойно новий твір буде надруковано.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей