Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Анонс онлайн-проєкту «Що я скажу Солдату Перемоги»

       Національна бібліотека України для дітей ініціює серед дітей України національно-патріотичний рух підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги». Це онлайн-проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників. Кінцева мета – видання за підтримки благодійників друкованої збірки дитячих робіт. Цей проєкт покликаний об’єднати дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну і все українське.

       Друзі, пропонуємо вам зафіксувати свої роздуми або емоції, мрії та побажання, які ви відчуваєте у ці воєнні часи. Запишіть це українському воїну у формі листа чи листівки, есе або складіть вірш.

       Свої твори надсилайте на сторінку бібліотеки у фейсбук у повідомленнях із хештегом #ЩоЯскажуСолдатуПеремоги або на електронну пошту socio-cultural@ukr.net.

       Можна також намалювати малюнок як додаток до свого листа, сфотографувати його і долучити до тексту. Всі ваші тексти та малюнки будуть опубліковані на інтерактивній дошці «Що я скажу Солдату Перемоги» та доступні на сайті бібліотеки. Ви можете це зробити самостійно (натисніть на знак «+» у нижньому правому кутку екрану), а ваша публікація стане доступною після погодження модератором. Ви також можете ставити вподобайки іншим авторам робіт.

Обов’язково вкажіть свої контактні дані: при самостійному завантаженні на інтерактивну дошку достатньо вказати прізвище та ім’я дитини, вік,
місце проживання (місто, село або селище, область, район).
При листуванні до основних даних бажано додати також контактний телефон для зворотнього зв’язку.

       Акція триватиме до завершення військової агресії. Експерти з числа військових, письменників та бібліотекарів відберуть найкращі та змістовніші дитячі дописи, які увійдуть до друкованої збірки «Що я скажу Солдату Перемоги».

       На знак подяки військовослужбовцям за мужність і героїзм, надійний захист рідної землі, подвиги, які щоденно наближають довгоочікувану Перемогу, читачі з різних куточків України на прохання бібліотеки долучилися до запису мотиваційного відеоролика «Ми дякуємо, любимо, чекаємо!». Перегляньте це відео та надихніться й ви на створення своєї подяки!  

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей