Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Україна читає дітям. Дмитро Безверхній

       У рамках Національного проєкту «Україна читає дітям» 31 жовтня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбулася зустріч десятикласників одного з київських ліцеїв із молодим українським письменником Дмитром Безверхнім. На початку знайомства бібліотекар розповіла присутнім про творчий доробок талановитого прозаїка та його літературні відзнаки.

       Під час зустрічі пан Дмитро вичерпно відповідав на численні різноманітні запитання підлітків. А їх цікавило абсолютно все: улюблена книга дитинства, перша бібліотека, особливість друкованого оповідання, коли з’явилася ідея писати саме ретро детективи; позитивні, негативні, улюблені, реальні, вигадані герої творів та їхні незвичайні імена і чи бачить свої романи екранізованими. Також учасники зустрічі переглянули буктрейлер на книгу «Порцеляновий погляд» та почули цікаву історію його створення.

       Автор прорекламував цикл своїх історичних детективів та ексклюзивно для учасників зустрічі продемонстрував обкладинку найновішої книги, яка невдовзі вийде у світ.

       На завершення заходу лунали щирі слова подяки письменнику, а Артем Скорина – редактор видавничих проєктів видавництва «Темпора» – подарував бібліотеці примірники ретро детективів Дмитра Безверхнього. Також бібілотечний фонд поповнила ще одна нова книга видавництва – «Гарний день, аби жити».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей