Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бери і роби!: STEM-проєкт від простору «Maker Space»

       «Бери і роби!». Саме так називається STEM-проєкт від віртуального простору «Maker Space». У нашому житті STEM є всюди. Це англійська абревіатура, яка розшифровується як Science (наука), Technology (технології), Engineering (інженерія) i Mathematics (математика). Всі чотири розділи STEM працюють разом, аби досліджувати та створювати надзвичайні речі!

       Завдання науки (Science) – досліджувати таємниці світу природи, зокрема секрети нашого тіла. Завдяки технологіям (Technology) конструюють корисні пристрої та вивчають нові процеси. Інженерія (Engineering) займається будуванням конструкцій i машин. Математика (Mathematics) – це наука про цифри та геометричні фігури.

       Якщо вам подобається ставити запитання та випробувати нові ідеї, якщо вас цікавить світ навколо – тоді світ STEM вам точно сподобається. У відеовипусках «Бери і роби!» ми будемо публікувати навчальні відео про наукові таємниці, за якими можна буде самостійно робити цікаві експерименти та виконувати нескладні завдання!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 8/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей