Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Онлайн-опитування «Чи знаєте ви свою бібліотеку?». Підсумки

       У рамках відзначення 55-річчя з дня заснування Національної бібліотеки України для дітей на сайті бібліотеки було проведено онлайн-опитування «Чи знаєте ви свою бібліотеку?».

       Виявили бажання дати відповіді на запитання 89% постійних користувачів, 7 % – користувачі в минулому, 4% – віртуальних, віком від 6 до 51 року. Аналіз їх відповідей показав, що респонденти не тільки добре знають послуги, які надає бібліотека, а й її чудовий інтер’єр (100% правильних відповідей).

       Усі опитані користувачі відмітили, що найчастіше користуються абонементними залами бібліотеки і найбільше зацікавлені в отриманні нових книг. 93% із них обрали НБУ для дітей за можливість отримувати необхідну інформацію, 7% – за зручне місце розташування. 96% респондентів вважають найбільш важливим в бібліотеці оперативне і якісне обслуговування.

       Респондентам не байдуже, якою буде бібліотека у майбутньому. Вони вважають, що НБУ для дітей повинна модернізуватися, створювати нові відділи і ще більш комфортні умови для користувачів, тому вказали свої варіанти покращення її роботи (див. діаграму 1).

Діаграма 1

Бібліотека у майбутньому

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей