Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Україна читає дітям. Дара Корній

       8 вересня у рамках Національного проєкту «Україна читає дітям» на зустріч із семикласниками до Національної бібліотеки України для дітей завітала відома українська письменниця Дара Корній.

       Розпочалася зустріч із уже традиційних запитань до гості: про її першу бібліотеку, про читання та книги, які залишилися у спогадах із дитинства. Пані Дара розповіла про дідуся та бабусю, які прищепили їй любов до українських міфів, що згодом переросла у написання фентезійних творів.

       Авторка презентувала свої книги – і ті, що вже відомі нашим читачам, і щойно надруковані. Розмова із підлітками вийшла дуже щирою та відвертою, адже спілкувалися не тільки про літературу, а й про життя, міфологію та звичаї нашого народу, про історію України і, зокрема, сучасну російсько-українську війну.

       Насамкінець присутні переглянули анімаційний фільм за одним із останніх творів письменниці – «Казкою про острів Зміїний».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей