Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Розповіді у клубі «Камуфляж» про фронтову лисичку Аліску

         Є таке українське слово – навзаєм. Ось така взаємна приязнь відбулася з першої ж зустрічі між бібліотекою, читачами та Оленою Мокренчук. І від того пані Олена вже вдруге завітала на зустріч із читачами, цього разу – з другокласниками. І знову розповідала свої історії нескорених людей та врятованих ними тварин.

      Ми вже писали про те, що гостя сторителінг-клубу «Камуфляж» не просто майор ЗСУ, а ще й журналістка, письменниця, у минулому – вчителька. Тож розповідає свої історії дуже цікаво. А коли ще й дає приміряти бронежилет і шолом – всі діти в захваті.

      Дякуємо письменниці за те, що описує історії цієї війни у своїх книгах, щоб зберегти їх у пам'яті людей, щоб не забували ми наших героїв та їхні подвиги, щоб усі знали про їхню людяність та добрі вчинки.

      У свою чергу діти радо ділилися із гостею історіями про домашніх улюбленців, про здатність тварин заспокоювати та дарувати радість, також багато про що запитували.

      Дітей зацікавила ієрархія військових звань. Тож майор Олена Мокренчук наочно показала читачам, скільки щаблів треба пройти, щоб стати майором. Багато, до речі.

      Наприкінці зустрічі Олена Мокренчук подарувала бібліотеці свої книги та запросила дітей долучитися до конкурсу під патронатом Генерального штабу ЗСУ та особисто головнокомандувача Валерія Залужного «Україна-мрія». Про конкурс докладніше незабаром на наших сторінках.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей