Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Про цікаве на планеті – у журналі та газеті

        Сьогодні, як ніколи, нашим дітям потрібні цікаві, позитивні та корисні знання. На щастя, ще живі традиції передплати журналів, у яких є стільки активностей і ручної праці. Періодика охоплює багато навчально-розвивальних аспектів, ігрових моментів, у ній друкуються досить цікаві твори як сучасних авторів, так і класиків.

        У відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку вже кілька років поспіль діє цільова програма «Про цікаве на планеті – у журналі та газеті», заходи якої мають на меті популяризувати сучасні дитячі періодичні видання (на жаль, над багатьма зараз виникла загроза закриття). 13 березня, у рамках програми, для другокласників однієї із київських шкіл відбувся захід-презентація та знайомство із надзвичайно цікавим дитячим журналом «Розумашки». На зустріч завітали: головна редакторка журналу, дитяча письменниця – Олена Комова, та начальник відділу передплати – Оксана Хронюк, які розповіли про пізнавальні рубрики журналу, продемонстрували українських драконів, що оселилися на сторінках та запропонували читачам створити свого дракончика – символа цього року.

        Насамкінець на школярів чекав сюрприз від гостей, які подарували кожній дитині примірник «Розумашок».

        На думку фахівців, саме з друкованими журналами, де містяться різні завдання, діти розвиваються набагато швидше. З друкованим виданням можна взаємодіяти – розглядати й читати, на окремих сторінка малювати й писати. Тож не оминайте своєю увагою неймовірно захопливі дитячі журнали!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей